ANKARA / HAYMANA - Yenice Dilaver Temizhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

2024-2025 eğitim öğretim yılı Erasmus+ programı kapsamında okulumuz konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında beş öğrencimiz ve iki öğretmenimiz Erasmus+ işbirliği ülkelerinde grişimcilik alanında eğitim ve gözlem faaliyetlerine katılacaktır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

13.10.2023 tarihinde tüm öğrenci, öğretmen ve personelin katılımıyla okulumuzda "Deprem TahliyeTatbikatı" gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem öğretmenler kurul toplantısı 04.09.2023 tarihinde saat 09.30'da başlayarak yapıldı.

Toplantıda belirlenen gündem maddeleri üzerinde konuşularak okulun durumu ve ilerleyen zamanlarda yapılacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Eyl

30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşen TEKNOFEST etkinliğine öğrencilerimiz katılım sağladılar.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Açılış konuşmasının ardından okul birincilerinin bayrak teslim töreni yapıldı. Okul birincilerimiz Hicran AYDIN ve Ayşe ÇEKER'e plaketleri verildi. Tüm 12. sınıf öğrencilerinin kep atmasıyla tören sonlandı.

Programda emeği geçen Öznur ÇELİK ve Berfin ÖZER öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize hayatta başarılar diliyoruz. Yolları daima açık olsun...

Haz

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak "Siber Zorbalık" konulu seminer düzenlendi.

Bu seminerin düzenlenmesinde emeği geçen İl Jandarma Komutanlığı görevlilerine teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı yapıldı.

Programda öğrencilerimize günün anlam ve önemini içeren videolar izletildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinliği yapıldı.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimize "Akif" adlı film izletildi.

Etkinliğe katılan  öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükrü KAYA okulumuzu ziyaret ederek Haymana Liseler Arası Bilgi Yarışmasında birinci olan öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

Ziyaretlerinden ve öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Haymana genelinde bütün liselerin katılımıyla gerçekleştirilen Liseler Arası Birinci Bilgi Yarışmasında 141 puan alarak ilçe birincisi olmuştur.

Yarışmada sorulan 27 sorunun 26'sını doğru cevaplayarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.